Khamis, 5 November 2015

Zakar Kecil Bukan Alasan Untuk Buat Isteri Kecewa di Ranjang

Benar kah zakar kecil tidak boleh puaskan isteri di ranjang?

zakar kecil bukan alasan


Boleh dikatakan hampir setiap lelaki mengimpikan saiz zakar yang besar dan kekar. Malah boleh dikatakan ini adalah impian setiap lelaki di dunia ini.

Tambahan pula dengan pengaruh filem porno dan filem xxx yang menunjukkan pelakon lelaki dengan zakar yang besar beraksi di ranjang.

Tetapi sayangnya tidak semua lelaki dikurniakan dengan saiz zakar yang besar dan panjang. Adakah saiz zakar kecil dan pendek dianggap sebagai satu kelemahan buat kaum lelaki?

Jawapannya tidak!

Zakar Kecil Bukan Kelemahan

Zakar adalah senjata utama lelaki ketika bersetubuh. Tetapi jangan keliru, selain zakar anda juga mempunyai senjata-senjata lain yang ampuh yang boleh digunakan untuk memuaskan isteri dalam hubungan seks.

Oleh itu tidak menjadi masalah sekiranya anda mempunyai saiz zakar yang kecil.

Yang menjadi masalah sekiranya anda tidak menggunakan senjata-senjata yang lain ketika bersetubuh untuk mengatasi masalah zakar kecil.

Senjata yang saya maksudkan ialah bibir, lidah, dan tangan anda. Ini adalah anggota-anggota tubuh yang boleh di manipulasi untuk membuat isteri anda puas sehingga klimaks ketika bersetubuh.

Anda boleh menggunakan senjata-senjata ini untuk memuaskan isteri tanpa mendayung. Ini adalah kelebihan teknik yang dinamakan teknik foreplay untuk puaskan isteri.

Teknik Foreplay Bukan Sekadar Pemanas

Sering kali para suami menggunakan foreplay sebagai pemanas sebelum mendayung isteri. Kadang kala ada suami yang tak praktik kan pun teknik foreplay dalam hubungan seks.

Bercium sedikit, raba-raba kemudian terus mendayung. Akibatnya si suami sendiri yang cepat pancut dan isteri tidak puas pun.

Ada pula suami yang hanya menggunakan permainan foreplay untuk membuat isteri basah. Ini adalah tujuan foreplay dicipta.

Isteri yang benar-benar basah menunjukkan isteri telah bersedia dan mudah untuk klimaks.

Tetapi foreplay juga mempunyai kelebihan yang lain, iaitu teknik foreplay yang betul boleh membuat isteri puas sehingga klimaks.

Di sini lah anda perlu menggunakan senjata-senjata anda selain zakar untuk membuat isteri puas sekiranya anda tidak dapat memuaskan isteri dengan tujahan zakar anda.

Jika anda hendak belajar teknik foreplay terbaik yang boleh membuat isteri anda puas sehingga pancut, dapatkan Panduan 50 Teknik Foreplay. Klik di sini.

Posisi Seks Untuk Zakar Kecil

Selain teknik foreplay untuk puaskan isteri, anda juga boleh mengamalkan posisi seks yang boleh mengatasi masalah zakar kecil dan pendek.

Jika anda belum tahu, bukan semua posisi seks sama. Posisi seks yang berbeza akan memberikan nikmat yang berbeza ketika bersetubuh.

Posisi seks juga memainkan peranan yang amat penting dengan mengambil kira faktor fizikal alat sulit anda dan juga isteri.

Terdapat posisi seks yang sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz zakar yang kecil dan pendek. Malah posisi-posisi seks ini dicipta khusus untuk saiz zakar sebegini.

Sebagai contoh posisi pemecah dara dari ajaran Kamasutra. Posisi ini membuatkan faraj isteri menjadi sangat ketat dan membantu anda memberi nikmat yang tidak terhingga kepada isteri ketika mendayung walaupun saiz zakar anda kecil.

Ini adalah salah satu cara terbaik untuk memuaskan isteri walaupun saiz zakar anda kecil dan pendek.

Jika anda hendak belajar posisi-posisi seks yang boleh membuat isteri puas, saya syorkan anda dapatkan panduan Kamasutra Bergambar.

Panduan ini mengandungi 102 Posisi Seks terbaik yang dihimpunkan dari empat kitab asmara silam.

Sudah pasti posisi-posisi seks yang terkandung di dalam panduan ini akan membantu anda untuk memuaskan isteri anda walaupun zakar anda tidak sebesar pelakon filem porno.

Klik di sini untuk mendapatkan panduan Kamasutra Bergambar dan beri kepuasan mutlak kepada isteri.

Kesimpulan

Permainan foreplay dan mengamalkan posisi seks yang sesuai adalah antara dua teknik terbaik untuk memuaskan isteri tidak kira saiz zakar anda.

Daripada anda membuang masa untuk membesarkan zakar dengan pil-pil yang anda tidak tahu kandungannya dan berisiko tinggi membahayakan kesihatan zakar anda, lebih baik anda mengamalkan dua teknik semula jadi yang saya berikan di atas.

Apa yang perlu ialah belajar bagaimana untuk melakukan teknik-teknik ini dengan lebih berkesan untuk memuaskan isteri anda di ranjang.

Jangan jadikan saiz zakar kecil sebagai alasan untuk tidak membuat isteri menikmati nikmat batin sebenar.

Sabtu, 24 Oktober 2015

Cara Puaskan Suami di Ranjang

Ramai isteri yang tak tahu cara puaskan suami di ranjang. Kebanyakan isteri melepaskan tanggungjawab untuk memuaskan pasangan di ranjang kepada suami sepenuhnya.

cara puaskan suami diranjang

Malah ada isteri yang langsung tak ambil tahu bagaimana cara puaskan suami di ranjang. Ini tidak mengejutkan kerana sering kali wanita secara umum tidak mengambil berat akan perkara ini dan menganggap perkara ini tidak penting.

Walaupun laman blog ini khusus untuk para suami, kali ini saya ingin beri tip kepada para isteri bagaimana cara puaskan suami di ranjang.

Tanggungjawab Isteri Puaskan Suami

Sebenarnya bukan sahaja menjadi tanggungjawab suami untuk memberi nafkah batin dan memuaskan isteri mereka dalam hubungan seks. Isteri juga perlu mencari jalan dan cara untuk memuaskan suami di ranjang.

Mungkin terlalu ekstrem jika saya katakan kegagalan isteri untuk puaskan suami di ranjang adalah salah satu punca utama suami makan luar, tetapi ini adalah fakta.

Masalah suami cari lain atau suami makan luar tidak akan timbul sekiranya layanan yang diberikan isteri memuaskan suami dan membuat suami bahagia.

Cara Puaskan Suami di Ranjang

Di sini saya berikan beberapa tip dan teknik untuk puaskan nafsu suami dalam hubungan seks. Jangan baca sahaja.

Cuba dan amalkan dalam sesi bersetubuh yang akan datang antara anda berdua.

Goda suami setiap masa

Kesalahan utama yang sering dilakukan oleh para isteri dalam kehidupan berumah tangga seharian ialah mereka gagal untuk menggoda suami.

Isteri hanya menggoda suami ketika ingin berasmara, contohnya dengan mengenakan baju tidur yang seksi, bermekap, atau memakai bau-bauan untuk menaikkan nafsu suami.

Malangnya ketika lain, isteri kelihatan selekeh dengan penampilan ala kadar.

Jangan keliru. Saya tidak menyuruh anda untuk bersolek seperti artis atau mengenakan pakaian seksi setiap masa.

Jika anda boleh lakukan sedemikian, itu bagus. Tetapi secara logik, mustahil untuk tampil dengan pakaian seksi sepanjang masa.

Apa yang boleh anda lakukan untuk menggoda suami ialah dengan perbuatan-perbuatan seksi.

Bila kali terakhir anda menghantar sms atau Whatsapp suami mengatakan anda rindu beliau? Takut suami anda ingat anda ‘buang tabiat’?

Jangan risau, suami anda mungkin terkejut pada mulanya, tetapi secara tidak sedar beliau akan menghargai perbuatan anda dan membuka suis ghairah beliau.
bermanja dengan suami
Bermanja ketika menonton TV, kenapa tidak.
Ini adalah contoh mudah menggoda suami setiap masa, sebagai salah satu cara puaskan suami.

Jika anda ketandusan idea untuk mencari idea-idea asmara untuk menggoda suami, anda boleh dapatkan panduan 101 Idea Asmara yang dipenuhi idea-idea hebat untuk menggoda pasangan setiap masa. Klik di sini.

Foreplay Hebat Untuk Suami

Ramai isteri mengabaikan sesi foreplay dan mengharap suami untuk menggomol mereka. Sekali sekala o.k lah, tetapi lama kelamaan suami akan jemu dan bosan.

Tidak salah anda sama-sama melakukan foreplay dalam hubungan seks. Tak susah pun nak membelai suami ketika foreplay.

Guna bibir, mulut, lidah, gigi dan tangan anda untuk melakukan foreplay kepada suami.

Kenal pasti zon erotik pada tubuh suami dan tumpukan belaian anda pada kawasan tersebut. Cium, hisap, jilat dan gigit zon erotik suami untuk puaskan suami.

Gosok, picit, dan cakar kawasan tersebut untuk buat suami mendesah kepuasan.

Jangan takut untuk mencuba foreplay untuk puaskan suami. Ini adalah salah satu teknik mudah dan cara puaskan suami di ranjang.

Puaskan Suami Dengan Handjob

Teknik handjob juga sering ditinggalkan oleh isteri. Sedangkan teknik handjob adalah salah satu cara puaskan suami di ranjang yang hebat.

Secara mudah, handjob adalah melancap zakar suami dengan tangan anda. Sesi handjob boleh sahaja dianggap sebagai salah satu teknik foreplay untuk membuat zakar suami tegang sepenuhnya.

Jangan terkejut jika saya katakan hampir semua lelaki  menggemari handjob. Tambahan lagi apabila handjob tersebut dilakukan oleh isteri mereka.

Oleh itu jangan tunggu lagi dan beri kejutan kepada suami anda dengan teknik handjob anda ketika berasmara.

Seks Oral – Fellatio Atau Blowjob

Selain handjob, seks oral adalah cara puaskan suami di ranjang yang terbukti berkesan. Lidah dan bibir akan memberikan rangsangan yang berbeza berbanding sentuhan tangan.

Oleh itu ramai lelaki yang lebih suka seks oral daripada isteri mereka berbanding handjob. Tetapi tak salah jika anda lakukan kedua-duanya sekali.

Apabila wanita melakukan seks oral kepada lelaki, teknik oral seks ini dikenali sebagai ‘fellatio’ atau lebih terkenal dengan istilah ‘blowjob’.

Cara puaskan suami diranjang - blowjob
Blowjob salah satu cara puaskan suami di ranjang
Tak susah untuk blowjob suami anda. Yang susah ialah untuk memastikan suami anda benar-benar puas dengan teknik blowjob anda.

Kalau anda nak tahu bagaimana nak lakukan blowjob dengan betul, anda boleh dapatkan panduan “Seni Seks Oral” yang mengandungi tip dan teknik terbaik bagaimana untuk melakukan seks oral, buat isteri mahupun suami. Klik di sini untuk mendapatkan panduan Seni Seks Oral.

Pelbagaikan Posisi Seks Untuk Puaskan Suami

Mempelbagaikan posisi seks juga adalah salah satu cara puaskan suami di ranjang. Kebanyakan pasangan puas dengan satu atau dua sahaja posisi seks ketika berasmara.

Lama kelamaan pengalaman hubungan seks menjadi bosan dan dianggap sebagai rutin.

Kenapa tak nak berikan pengalaman baru kepada hubungan seks anda berdua dengan mencuba pelbagai posisi jimak ketika bersetubuh?

Ini bukan sahaja akan memberi pengalaman baru, tetapi juga akan memberikan nikmat baru kepada hubungan seks anda dan suami.

Jika anda masih tak tahu, posisi seks yang berbeza memberikan nikmat yang berbeza kepada zakar suami.

Posisi seks yang berbeza juga boleh melambatkan pancutkan air mani suami. Ini terjadi kerana terdapat posisi seks yang boleh membuat suami menujah tanpa berkeinginan untuk klimaks dan pancut.

Ini akan membuat suami bertahan lebih lama dan sekaligus membuat beliau puas di ranjang.
Anda perlu gunakan ilmu ini untuk membuat suami puas sepenuhnya di ranjang dengan mempelbagaikan posisi seks ketika bersetubuh.

Jika anda tak tahu dari mana nak dapatkan posisi seks, anda boleh dapatkan panduan Kamasutra Bergambar yang mengandungi 102 Posisi Seks terpilih dari empat panduan asmara silam.

Posisi-posisi seks ini adalah posisi yang terbaik yang telah terbukti sejak zaman berzaman. Klik di sini untuk pelajari 102 Posisi Seks untuk puaskan suami di ranjang.

Terletak Kepada Anda Untuk Puaskan Suami Sepenuhnya

Tak sukar untuk puaskan nafsu suami di ranjang jika betul caranya. Isteri perlu lebih berani dan ‘open minded’ dengan mencuba perkara-perkara baru untuk buat suami puas.

Jangan takut atau malu untuk mencuba perkara baru dalam hubungan seks. Suami anda pasti sukakan kejutan yang anda berikan di ranjang.

Jadi jangan tunggu lagi. Penuhkan ilmu anda dengan tip dan teknik puaskan suami yang saya berikan di atas. Tak rugi mendapatkan ilmu untuk kebahagiaan bersama. Yang rugi apabila anda tidak menggunakan ilmu tersebut.

Khamis, 8 Oktober 2015

Seks Oral Untuk Puaskan Nafsu Isteri Ketika Hubungan Seks

Seks oral adalah satu teknik puaskan nafsu isteri ketika hubungan seks. Teknik oral seks ini sering digunakan sebagai salah satu teknik wajib ketika bersetubuh.

Seks Oral Untuk Puaskan Nafsu Isteri

Kenapa tidak, teknik seks oral adalah salah satu teknik hebat untuk membuat isteri puas. Malah jika teknik ini digunakan dengan betul, tidak mustahil isteri boleh klimaks dan pancut hanya dengan teknik seks oral anda.

Seks Oral Sesuai Untuk Mereka Yang Pancut Awal

Salah satu kelebihan seks oral dalam hubungan seks ialah teknik ini boleh memuaskan isteri tanpa persetubuhan.

Oleh itu jika anda sebagai suami mengalami masalah pancut awal, atau ejakulasi pra-matang, anda harus mempelajari dan menjadi pakar dalam teknik seks oral.

Ini kerana anda akan dapat puaskan nafsu isteri dengan teknik seks oral ini sahaja dan tujahan zakar boleh digunakan selepas isteri puas. Oleh itu tidak timbul lagi masalah isteri tidak puas atau isteri sukar klimaks dan orgasme ketika hubungan suami isteri.

Seks Oral Bukan Hanya Foreplay

Seringkali suami menggunakan teknik seks oral hanya sebagai foreplay dan tidak memanfaatkan sepenuhnya kelebihan seks oral untuk membuat isteri puas sehingga pancut.

Ini merugikan kerana seks oral bukan sahaja boleh digunakan sebagai teknik foreplay dalam hubungan, tetapi lebih dari itu.

Seringkali perkara ini berlaku kerana para suami kurang ilmu seks oral dan tidak tahu bagaimana untuk melakukan teknik oral seks yang boleh membuat nafsu isteri puas.

Ini tidak mengejutkan kerana teknik seks oral sukar terbaik yang boleh membuat isteri klimaks sukar dilakukan dengan betul.

Teknik oral seks ini memerlukan cara tersendiri dan tidak boleh dilakukan hanya sebagai cukup syarat.

Teknik Seks Oral Yang Betul

Untuk melakukan seks oral yang boleh membuat isteri puas sehingga klimaks, anda perlu mengetahui bahawa teknik seks oral terbaik bukan hanya menggunakan lidah untuk menjilat kemaluan dan faraj isteri.

Terdapat teknik mencium, menjilat, menghisap, menghembus malah menggigit kemaluan isteri untuk memuaskan nafsu isteri sehingga beliau klimaks dan pancut dalam hubungan seks.

Walau bagaimanapun, kaedah-kaedah ini perlu dilakukan dengan betul untuk memastikan isteri benar-benar puas dan bukan hanya berlakon puas untuk menjaga hati anda sebagai suami.

Lebih teruk lagi jika isteri sakit dengan teknik seks oral anda yang tunggang terbalik dan terus hilang mood untuk berjimak.

Jangan ketawa kerana ini selalu berlaku akibat kerakusan suami menggomol kemaluan isteri sehingga lupa bahawa kemaluan isteri yang merangkumi tundun, kelentit, bibir faraj, dan lubang faraj adalah bahagian yang amat sensitif dan perlu digomol dan dibelai dengan lembut.

Mempelajari Teknik Seks Oral Terbaik

Jika anda benar-benar ingin mempelajari teknik seks oral untuk menggomol kemaluan isteri anda sehingga beliau benar-benar puas, klimaks dan pancut, anda boleh mendapatkan Ebuku Panduan Seni Seks Oral.

Panduan ini diberikan percuma sebagai Bonus kepada Pakej Seni Ciuman. Panduan Seni Seks Oral ini mengandungi teknik terbaik bagaimana untuk menggomol kemaluan isteri anda dengan bibir, lidah dan gigi sehingga beliau tidak tahan, klimaks dan pancut dengan teknik anda.

Panduan ini juga mengandungi tips-tips seperti apakah posisi terbaik untuk melakukan seks oral kepada isteri. Ini juga faktor penting yang memainkan peranan untuk menentukan sama ada isteri akan puas atau tidak dengan teknik seks oral anda.

Anda boleh dapatkan Panduan Seni Seks Oral melalui link yang saya berikan di bawah:

KLIK DI SINI UNTUK MEMPELAJARI TEKNIK SEKS ORAL TERBAIK

Jangan berkira untuk mendapatkan ilmu. Tambahan lagi ilmu-ilmu lengkap ini adalah sukar untuk didapati di dalam Bahasa Melayu. Klik link yang saya berikan di atas dan dapatkan Panduan Seni Seks Oral untuk memastikan isteri anda tidak lagi kecewa dengan prestasi anda ketika hubungan seks.



Selasa, 22 September 2015

Cara Memuaskan Nafsu Isteri

Nak tahu cara memuaskan nafsu isteri bukan sahaja di ranjang, tetapi setiap masa dan ketika.

cara memuaskan nafsu isteri


Pertama sekali tak susah untuk memuaskan nafsu isteri anda. Apa yang perlu anda lakukan ialah membuat isteri anda gembira.

Konsepnya di sini ialah jika isteri anda gembira, kehendak nafsu beliau akan dipenuhi dan secara langsung beliau akan puas di ranjang.

Cara Memuaskan Nafsu Isteri Setiap Hari

Ada suami yang benar-benar cuba untuk menggembirakan isteri mereka. Tetapi ada juga suami yang tidak ambil peduli, dan cuma menjalani kehidupan rumah tangga mereka dengan menunaikan tanggungjawab sebagai suami.

Anda tergolong dalam kategori yang mana?

Jika anda tergolong di dalam kategori suami kedua, ini adalah masanya untuk anda mengubah kehidupan anda dan cuba untuk menjadi suami dalam kategori pertama.

Bukan Hanya Seks

Kebanyakan suami hanya menganggap jika mereka dapat puaskan nafsu isteri di ranjang, isteri mereka akan puas dan gembira. Ini jauh dari benar.

Seks bukan segala-galanya dalam kehidupan berumah tangga. Saya akui seks adalah salah satu elemen yang amat penting dalam hubungan suami isteri, tetapi terdapat elemen-elemen lain yang perlu anda titik beratkan sebagai cara untuk memuaskan nafsu isteri.

Apa yang selalu berlaku ialah para suami cuma akan memberi tumpuan kepada isteri mereka dan menjadi romantik sekiranya mereka inginkan seks. Ini adalah perbuatan yang akan memudaratkan hubungan suami isteri.

Isteri anda bukan objek seks semata. Anda perlu sedar akan perkara ini dan mengubah sikap anda sekarang juga.

Menggoda Isteri Setiap Masa

Tidak salah jika anda memberi perhatian kepada isteri dan menggoda beliau walaupun anda tidak berkeinginan terhadap seks.

Zaman sekarang dengan kemajuan teknologi seperti WhatsApp, sungguh mudah untuk menggoda isteri setiap masa. Buang jauh-jauh ego anda dan gunakan kemudahan yang ada untuk membuat isteri anda berasa istimewa, setiap detik dan waktu.

Jangan terkejut jika anda amalkan perkara ini, anda tidak perlu meminta seks. Isteri anda pula yang akan meminta-minta tanpa perlu dipaksa.

Tak Pandai Nak Goda Isteri

Habis tu masa bercinta dulu macam mana? Saya tahu mereka yang telah lama berumah tangga secara tidak sedar akan menerima hakikat bahawa keintiman tidak begitu penting lagi dalam hubungan suami isteri.

Tanggungjawab terhadap anak-anak, perancangan kewangan, dan sebagainya menjadi prioriti utama berbanding keintiman hubungan suami isteri.

Ini ada benar dan ada yang salahnya. Semua perkara ini penting dan perlu diberikan perhatian dalam kehidupan berumah tangga. Tetapi apa yang anda perlu tahu ialah tidak susah sebenarnya nak goda isteri.

Tak perlu berhabis ratusan ringgit untuk makan malam romantik di restoran mewah. Atau percutian romantik di lokasi eksotik. Buang duit semua tu.

Anda perlu menjadi sedikit kreatif dan perhatikan kembali apakah kegemaran isteri anda. Jika beliau suka ber’shopping’, sekali-sekala penuhi keinginan beliau.

Tidak perlu belikan hadiah yang mahal-mahal. Isteri anda tak meminta pun. Apa yang beliau mahukan ialah perhatian anda kepada beliau.

Begitu juga ketika beliau bercerita dan meluahkan perasaan beliau. Beri perhatian dan jangan buat tak endah.

Perkara ini walaupun nampak mudah sangat-sangat membantu membina keintiman dalam rumah tangga anda berdua.

Kalau anda masih buntu dan ketandusan idea, Panduan 101 Idea Asmara yang saya tulis boleh membantu anda. Panduan ini mengandungi 101 tip idea untuk menggoda isteri anda.

Tip-tip ini telah dibuktikan boleh membuat isteri anda kembali jatuh cinta kepada anda.

Panduan ini saya berikan percuma sebagai Bonus bersama Pakej Kamasutra Bergambar. Jika ingin membuat isteri anda kembali bernafsu terhadap anda, tidak ada cara yang lebih hebat daripada membuat isteri anda gembira dengan godaan anda.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN PANDUAN 101 IDEA ASMARA dan tingkatkan keintiman hubungan suami isteri seperti baru berumah tangga.


Rabu, 9 September 2015

Teknik Mendayung Zakar Untuk Puaskan Isteri

Apakah teknik mendayung zakar terbaik untuk puaskan isteri?

Teknik mendayung zakar

Ramai para suami gagal untuk puaskan isteri ketika berasmara. Lebih teruk lagi ada suami yang tak tahu pun isteri mereka tidak puas di ranjang. Yang sedihnya isteri mereka hanya berpura-pura puas dan tidak pernah mengalami orgasme atau klimaks ketika bersama mereka.

Berita yang menyedihkan ini bukanlah perkara baru, malah telah lama dialami oleh para suami di luar sana.

Teknik Mendayung Zakar

Salah satu cara, atau teknik untuk memuaskan isteri ketika berjimak adalah dengan mengenakan teknik mendayung zakar yang betul.

Teknik mendayung zakar yang sesuai bukan sahaja akan membuat isteri anda puas sehingga orgasme dan klimaks, tetapi juga dapat membuatkan anda sendiri puas di ranjang.

Sayangnya ramai para suami yang tak tahu bagaimana untuk mendayung zakar dengan betul di ranjang. Ada lelaki yang hanya tahu menujah sehingga mereka klimaks. 

Ada pula suami yang kononnya mempelbagaikan teknik tujahan zakar ketika berasmara. Inisiatif ini bagus dan harus dipuji. Tetapi malangnya teknik tujahan atau teknik mendayung zakar yang beliau lakukan adalah teknik mendayung zakar yang salah. 

Ini bukan sahaja menghilangkan nikmat mendayung, tetapi juga membuat isteri bosan dan mengecapi nikmat berjimak.

Teknik Mendayung Zakar Yang Betul

Terdapat pelbagai teknik mendayung zakar yang boleh dipraktikkan ketika di ranjang. Ada teknik yang telah dicipta sejak zaman kuno dahulu seperti teknik tusukan bersembilan dari Manual Seks Tao.

Ada pula teknik-teknik mendayung zakar moden yang dicipta oleh pakar-pakar seksual hasil kajian dan penyelidikan mereka terhadap pasangan ketika berasmara.

Teknik-teknik mendayung zakar ini telah terbukti berkesan untuk memberikan kenikmatan maksima ketika beraksi di ranjang.

Tetapi itulah, seperti semua benda ciptaan manusia, tiada yang sempurna. Begitu juga teknik mendayung zakar ketika berasmara.

Maksudnya di sini ialah tidak ada satu pun teknik mendayung zakar yang boleh dinobatkan sebagai teknik mendayung zakar terbaik, terhebat, yang paling sesuai dan boleh diamalkan oleh setiap pasangan di dunia ini.

Semuanya bergantung kepada keadaan fizikal anda dan pasangan, dan juga posisi seks yang dipilih.

Apa pun teknik mendayung ketika diranjang yang anda ingin amalkan, pastikan teknik tersebut adalah bersesuaian dengan keadaan fizikal anda dan pasangan.

Teknik Mendayung Zakar dan Posisi Seks

Teknik mendayung zakar dan posisi seks adalah berkait rapat antara satu sama lain. Teknik mendayung zakar yang hebat jika dipadankan dengan posisi seks yang tidak sesuai, hasilnya akan mengecawakan anda berdua.

Oleh itu memilih teknik mendayung zakar yang sesuai, dan juga posisi seks yang padan dengan teknik mendayung tersebut adalah 'mandatori'.

Masalahnya seperti juga teknik mendayung zakar, terdapat pelbagai posisi seks yang telah dicipta. Sama ada posisi seks zaman silam dari Kamasutra, Ananga Ranga, Taman Harum dan Tao dan juga posisi-posisi seks moden yang kebanyakkannya diadaptasi dari posisi-posisi seks silam.

Memilih posisi seks yang sesuai telah menjadi satu beban kepada pasangan. Hasilnya setiap pasangan memilih untuk menggunakan posisi seks yang mudah dan menjadi kebiasaan kepada mereka seperti Posisi Seks Missionary, Doggy mahupun Posisi Seks Spoon.

Ini menyebabkan hubungan seks menjadi rutin. Akibatnya suami isteri semakin bosan dengan hubungan seks yang rutin dan selalu mengelak jika diajak bersama.

Memilih Teknik Mendayung Zakar dan Posisi Seks Yang Sesuai

Maaf, saya sendiri tidak tahu apakah teknik mendayung zakar dan posisi seks yang sesuai untuk anda dan pasangan anda.

Ini kerana perkara ini bergantung kepada faktor fizikal anda dan pasangan anda. Contohnya faktor-faktor fizikal seperti saiz zakar anda, luas bukaan faraj isteri anda, tinggi isteri anda, tinggi anda, dan sebagainya. 

Oleh itu jika saya mengatakan posisi seks A adalah posisi terbaik untuk anda berdua, tidak semestinya posisi A juga adalah posisi terbaik untuk pasangan yang lain.

Perkara yang sama boleh diaplikasikan kepada teknik mendayung zakar.

Oleh itu anda perlu memilih posisi seks dan teknik mendayung zakar yang sesuai untuk anda dan pasangan.

Sumber Teknik Mendayung Zakar dan Posisi Seks

Salah satu sumber untuk mempelajari teknik mendayung zakar dan mendapatkan posisi seks yang sesuai adalah melalui panduan Kamasutra Bergambar. Panduan ini sepenuhnya di dalam Bahasa Melayu.

Panduan Kamasutra Bergambar ini adalah gabungan daripada empat Kitab Ilmu Asmara Silam iaitu Kitab Kamasutra, Kitab Ananga Ranga, Kitab Taman Harum, dan Manual Seks Tao. Kitab-kitab ini adalah kitab panduan seksual yang terkenal sejak zaman berzaman dan telah dijadikan rujukan serta panduan oleh berbillion pasangan suami isteri sejak dahulu kala.

Panduan Kamasutra Bergambar mengandungi tips dan teknik berkaitan ilmu seks, yang merangkumi teknik mendayung zakar dan 102 Posisi Seks "Terpilih" yang dapat memberikan nikmat mutlak kepada pasangan ketika berjimak.

Jika anda serius untuk mempelajari teknik mendayung zakar dan memilih posisi seks yang sesuai untuk meningkatkan kenikmatan bersama, dapatkan panduan Kamasutra Bergambar sekarang juga.


Tingkatkan nikmat berumahtangga dengan ilmu-ilmu yang anda perolehi daripada panduan ini. Klik link yang saya berikan di atas dan dapatkan panduan Kamasutra Bergambar.